En plakat på væggen giver stemning og nærvær i hjemmet

En plakat på væggen giver stemning og nærvær i hjemmet
Plakater gør boligindretningen lettere (foto cahetu.com)

Plakater gør boligindretningen lettere (foto cahetu.com)

Der er altid en god grund til at hænge noget op på væggen. Der er i hvert fald mange forskellige ting at hænge derop. Hvis man for eksempel gerne vil have et kært minde tæt på sig, rammer man billeder ind og hænger dem op. Det kan være, at det er feriebilleder eller udklip fra noget, der betyder noget helt særligt for en.

Smukt og levende

En plakat kan nogenlunde det samme. Det fede ved en plakat er dens simplicitet. Med en plakat kan man nogle gange bare glemme rammen og bare hænge det op, som det er. Det er i hvert fald en mulighed, for så står plakaten meget mere frem. Det er nogle gange, det man ønsker. For vi kender det alle sammen godt. Det der med at rammen tager fokus fra selve billedet. Med en plakat er det muligt at hænge noget op uden, at der er en ramme omkring. Kun murens hvide væg omkranser plakaten. Det er plakaten, der simpelthen bliver centrum for hele væggen. Det er på en eller anden måde meget smukt.

På den måde er der også noget levende og noget nærværende over plakater.
For plakater er hverken indrammede eller bag glas. Det betyder, at man med sin plakat kan komme helt tæt på.

Hvis det også er en plakat med flotte farver, der er blevet trykt professionelt på plakatpapiret, bliver det ikke mindre smukt af det.

En plakat for nærvær

Hvis man gerne vil have noget levende og nærværende derhjemme, bør man se sig om efter en flot plakat. Noget, som ikke er omkranset af en ramme og på den måde mere fjernt bag en glasfacade. Med en plakat kan man komme helt tæt på noget jordnært men alligevel ophøjet. En plakat skaber stemning på alle værelser og i alle hjem.

Find din plakat hos Cahetu.com

Find mere inspiration til plakater her:

Plakater fra Playtype giver det sidste til din stue

Share

One Response »

  1. Pingback: Pyntepuder har stor betydning for ethvert hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *